Mitä on syytä muistaa ja mihin tulee kiinnittää huomiota, kun aiot esittää tarjouspyynnön työmaakonteista!

Minkä mittaisia työmaakontteja haluat tilata? Katso tekniset tiedot TÄSTÄ

Työmaakontteja voidaan tilata eri tavoin lämpöeristettyinä. Ehkäpä osaat tehdä valinnan jo etukäteen? Katso tekniset tiedot TÄSTÄ

Mieti, kuinka paljon tilaa tarvitset ottaen huomioon ihmisten määrän sekä wc:iden, suihkujen, pukukaappien, työpöytien yms. tarvitsemat tilat. Työmaakonteista voidaan muodostaa suuria ja avaria kokonaisuuksia tai itsenäisiä tiloja väliseinien avulla.

Tee paperille vapaa luonnos työmaakonttien sijoittelusta ovineen ja ikkunoineen tai käytä luonnosteluun jotain vapaasti saatavilla olevaa ohjelmaa, kuten esimerkiksi www.floorplanner.com.

Mihin osoitteeseen työmaakontit sijoitetaan?

Mille ajalle tarvitset kontteja, onko tiedossa jokin tietty ajanjakso?

Miten alueelle pääsy on järjestetty? Mikäli haluat asentaa työmaakontit sisätiloihin (hallit, tuotantotilat tms.), on tiedettävä sisäänpääsyn korkeus ja leveys sekä sisätilojen korkeus tai kaikkein matalimman osan korkeus. Myös kuvat ovat aina avuksi.

Mikäli haluat sijoittaa työmaakontit ulos, olisi tiedettävä, millainen on maaperä, johon kontit sijoitetaan. Miten maanpinta on valmisteltu? Pääseekö paikalle suurella nosturiautolla (tyhjäpaino noin 20–25 tonnia)? Mahdollisimman tarkka kuvaus tai kuvat sijaintipaikasta.

Mikäli mahdollista, vieraile toimistossamme, joka myös on rakennettu työmaakonteista. Se auttaa saamaan paremman kuvan eri vaihtoehdoista. Voit myös katsella toimistomme virtuaalista esittelyä, jonka näet TÄSTÄ.

Voit saada inspiraatiota myös tutustumalla TEHTYIHIN TÖIHIN.